Gered door de hamer?! Ontsnap aan zinloos vergaderen

Inschrijving sluit over: Deze cursus wordt nu bekeken door 1 persoon.

Titel: Masterclass XS: Gered door de hamer?! Ontsnap aan zinloos vergaderen
Docent: Theo Bollerman
Datum: woensdag 2 juni 2021
Tijden: Ontvangst met lunch vanaf 12:00 uur. Aanvang 13:00 uur. Afsluiting om 17:00 uur.
Locatie: Parc Broekhuizen, Leersum
Prijs: 395 euro*
Accreditatie: Accreditatie voor 4 punten aangevraagd bij het ABAN
Doelgroep: Medisch specialisten, huisartsen en andere medisch professionals
Groepsgrootte: Maximaal 18 personen


* Brainfeed staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Instellingen ingeschreven in dit register zijn vrijgesteld van btw.

Masterclass XS: Gered door de hamer?!

Menigeen hikt aan tegen de zoveelste vergadering van de vakgroep, de werkgroep, de commissie of het bestuur. Door de vele fusies zijn de groepen groter geworden, wat een extra moeilijkheid oplevert. Een nieuwe aanpak is vereist, zeker in de wetenschap dat 35% van de vergadertijd verspild wordt.

Ontsnap aan zinloos vergaderen

Oplossingsrichtingen kunnen worden gevonden in:

  • Een moderne agenderingstechniek
  • Betere voorbereiding door de deelnemers
  • Meer gestructureerde aanpak van de besluitvorming
  • Optimalisering van de voorzittersvaardigheden
  • Het opstellen van een vergaderreglement, ofwel de vastlegging van de gewenste vergadercultuur zoals bijvoorbeeld afspraken mbt standaardpunten als: Goedkeuring notulen, Rondvraag, Mededelingen.

In deze masterclass krijgt u van THeo Bollerman speciaal ontwikkelde materialen en methoden, die direct kunnen leiden tot grotere tevredenheid.

Ontvangst met lunch vanaf 12:00. Aanvang masterclass XS 13:00 uur.

Theo heeft bij mij gescoord.

Eddy Veldman, oogarts
deelnemer aan Achter het behang


Theo Bollerman is inspirerend en enthousiast.

C.E. Geerdinck-Spronk, psychiater
deelnemer aan Tempus fugit, festina lente!


Theo Bollerman weet er alles van, humor en veel praktijkvoorbeelden.

M. Hendriks, verzekeringsarts
deelnemer aan Op het Scherpst van de Snede


De docent geef ik een 10.

C. Schouten, plastisch chirurg
deelnemer aan Tempus fugit, festina lente!


Theo Bollerman is enthousiast en didactisch goed.

E.L.E. de Bruijne, internist
deelnemer aan Op het Scherpst van de Snede


Theo Bollerman is heel onderhoudend met veel leuke voorbeelden.

C. Verweij, verzekeringsarts
deelnemer aan Tempus fugit, festina lente!




Cursusdata

NIEUW
2 juni 2021

Masterclass XS: Gered door de hamer?!
Toe aan tevreden vergaderen

Docent: Theo Bollerman
Locatie: Parc Broekhuizen, Leersum
Accreditatie: 4 punten aangevraagd bij het ABAN
Klik hier voor meer informatie en opgave.
Nog 8 plaatsen beschikbaar

Deze cursus vindt plaats op het landgoed Parc Broekhuizen te Leersum. Een prachtig landgoed waar gedacht is aan elk detail: de vele resterende historische details worden in evenwicht gebracht met design en kunst uit de wereld van vandaag. Ook de natuur is een cruciaal element en elke ruimte biedt een verfrissend uitzicht met zijn hoge ramen en onverwachte uitzichten.

Parc Broekhuizen is gelegen in het hart van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het is een uniek natuurgebied met eeuwenoude bossen, stuifduinen, vennen en heidevelden. U kunt in de omgeving prachtig wandelen en fietsen.

In het landhuis bevindt zich restaurant Voltaire. Door de kenmerkende keuken van Robert Poel & Thomas Diepersloot, de warme, persoonlijke service, de natuur en de unieke sfeer van het historische landgoed, is Restaurant Voltaire een bijzondere gastronomische bestemming. Het restaurant ontving haar eerste Michelin-ster in 2018.

Parc Broekhuizen biedt de gelegenheid tot voorovernachting voor een speciaal tarief voor Brainfeedcursisten. U kunt daarvoor rechtstreeks contact opnemen met de receptie van het hotel.

COVID-19
Parc Broekhuizen houdt rekening met de geldende voorschriften en richtlijnen van het RIVM en de Overheid met betrekking tot COVID-19. Een algemeen overzicht van de getroffen maatregelen vindt u hier.


Theo Bollerman studeerde rechten en psychologie en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het geven van cursussen aan huisartsen, medisch specialisten en paramedici.

Vanaf 1990 verzorgde hij onder andere voor Postgrade (postacademische opleidingen artsen en apothekers) meer dan tweeduizend workshops voor huisartsen en apothekers met thema’s zoals onderhandelen, vergadertechnieken, conflicthantering, tijdmanagement, verandermanagement en energiemanagement.

Daarnaast heeft hij in de afgelopen 20 jaar meer dan 180 vakgroepen en medische maatschappen begeleid op het terrein van mediation, fusering, teamontwikkeling en conflictbemiddeling.


Actuele cursussen van Theo Bollerman

Accreditatie

Voor deze masterclass XS zijn bij het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) van de KNMG 4 accreditatiepunten aangevraagd.

Het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) is het centrale loket voor het aanvragen van accreditatie van algemene nascholingen. Een algemene nascholing is een nascholing op het gebied van bijvoorbeeld: gezondheidsrecht, medische ethiek, communicatie, managementvaardigheden en zorgstelsel, etcetera.

Door de KNMG is mei 2016 aangegeven dat door het ABAN geaccrediteerde scholingen beschouwd worden als vakinhoudelijke nascholingen omdat de algemene competenties (zoals communicatie, samenwerking en maatschappelijk handelen) tot het vakgebied van iedere geneeskundig specialist en profielarts behoren. (zie hier)

Meer informatie over ABAN-punten en artsen uit cluster 1 (huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten) vindt u hier.

Medisch specialisten (cluster 2) vinden meer informatie over ABAN-punten hier.

Voor artsen uit cluster 3 (sociaal geneeskundigen) geldt een eigen regeling. Meer informatie over ABAN-punten en sociaal geneeskundigen vindt u hier.

Prijs

De inschrijfkosten voor deze masterclass XS zijn 395 euro*.

    Cursusprijs is inclusief:
  • cursusmaterialen
  • lunch


Werknemers UWV

Facturen met vermelding van een kostenplaatsnummer kunnen door ons rechtstreeks naar FEZ accounting house crediteuren van het UWV worden verstuurd. U kunt dit kostenplaatsnummer opgeven als factuur kenmerk op het inschrijfformulier.
UWV medewerkers kunnen ook een prijsopgave invullen op een 'Prijsopgave Leren en Ontwikkelen formulier UWV'. Het leverancier-ID nummer van Brainfeed is 63527. Na verwerking binnen het UWV ontvangen wij dan een inkooporder.


* Brainfeed staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Instellingen ingeschreven in dit register zijn vrijgesteld van btw.

Hier kunt u zich inschrijven voor de masterclass XS: Gered door de hamer?! op 2 juni 2021.

Voer hier uw voorletters in
Vul hier uw naam in.
Vul hier uw adres in.
Vul hier uw postcode en woonplaats in
Vul hier uw BIGnummer in.
Vul hier uw e-mailadres in.
Het (mobiele) telefoonnummer waarop u bereikbaar bent
Hier kunt u eventuele overige gegevens aangeven zoals verzoeken t.a.v. de factuur of dieetwensen.
Geef hier aan dat u akkoord gaat met de Algemene verkoop-, annulerings- en leveringsvoorwaarden. Deze vindt u hier.

U ontvangt een factuur via e-mail. Als u wilt dat deze factuur op een andere naam en/of adres wordt gesteld dan kunt u dat hier aangeven.

Vul hier de gewenste tenaamstelling van de factuur in
Adres voor de factuur (indien anders dan boven)
Vul hier de gewenste postcode en plaatsnaam voor de factuur in (indien anders dan boven)
Eventueel gewenst kenmerk, kostenplaats of andere toevoeging aan factuuradres
U kunt meerdere opties kiezen.