Congres

Artsen1Daagse | Grenzeloos denken voor dokters

Ga mee de wereld rond in een dag

Bij de alweer derde editie van de Artsen1Daagse zetten we de vensters open naar de wereld om nieuwe horizonnen te verkennen. Wat kunnen we leren over dokters buiten onze grenzen?

Bij Brainfeed vinden we dat u daar beslist wijzer van wordt. Daarom nodigen we u uit voor een gloednieuwe Artsen1Daagse. Op woensdag 12 juni 2024 in Gooiland Hilversum. We zien u graag (weer)!

Een dag vol boeiende breinkunde voor alle artsen

De Artsen1Daagse is geen doorsnee medisch congres. Natuurlijk serieus, inhoudelijk en wetenschappelijk onderbouwd. Maar allesbehalve saai. Want waarom zou wetenschap droog en slaapverwekkend moeten zijn? We weten wel beter. Leren is een belevenis. En er is niets leuker dan verder durven denken met topsprekers die een thema vanuit verschillende invalshoeken bekijken en uw denkspieren oprekken.

We zetten de vensters open naar de wereld

Wat kunnen we leren van dokters buiten onze grenzen? Wat beleven expeditieartsen op plekken waar je niet zomaar even een röntgenfoto maakt? Bent u ook altijd verplicht te dokteren als u zelf lekker op vakantie bent? En wat moet u doen bij 'is-er-een-dokter-aan-boord-vliegangst'? Worden we van reizen eigenlijk gelukkig? Ga mee de wereld rond in een dag.

Geniet van een bijzonder sfeervol decor en vele extra's

Voor de 3e Artsen1Daagse opent Gooiland in het bruisend hart van Hilversum de deuren van het moderne iconische rijksmonument uit 1936. En omdat denkwerk al uitdagend genoeg is, mag u op de Artsen1Daagse ook rekenen op bijzondere intermezzo’s en gezellige sfeermakers.

Lees verder

Artsen1Daagse | Grenzeloos denken voor dokters

woensdag 12 juni 2024

Bekijk alle sprekers

Dit congres bieden we op dit moment niet aan. Blijf op de hoogte van onze masterclasses en congressen.

Programma

09:00 Opening door de dagvoorzitter Joep van Deudekom
09:15 Is er een dokter aan boord? Erik Frijters
10:00 Juridische bagage voor dokters op reis Oswald Nunes
10:45 Pauze
11:15 Dengue komt naar je toe deze zomer!? Chantal Reusken
12:00 Een schitterend stofje in het universum Vincent Icke
12:45 Lunch
13:45 Medische aspecten in de ruimtevaart André Kuipers
14:30 Grenzeloos dokteren in extreme situaties Ingrid Mertens zur Borg
15:15 Gezondheidszorg over grenzen Ruben Terlou
16:00 Pauze
16:30 Wie (niet) reist is gek Ap Dijksterhuis
17:15 Over het genot van de grens Menno de Bree
18:00 Afsluiting door de dagvoorzitter Joep van Deudekom

Het volledige programma ontvangt u bij aankomst.

9 sprekers maken uw wereld groter

U bent welkom op woensdag 12 juni vanaf 08:00 uur. Het congres start om 09:00 uur. Om 18:00 sluiten we af, maar praten we graag nog na. Deze lezingen staan op het programma:

Medische aspecten in de ruimtevaart

André Kuipers | arts en astronaut

André Kuipers koos bijna voor een loopbaan in het ziekenhuis, maar had een missie: de ruimte in. Niet de meest gezonde plek om lange tijd te zijn. Maar wel een plek die steeds dichterbij komt. Waar dingen zijn uitgevonden die de weg naar ons dagelijks leven al vonden en waar we in de zorg nog veel meer van kunnen leren.

Als medicus liet André zich inspireren door het idee de mensheid te helpen om verder de ruimte in te kunnen reizen. De manier waarop het menselijk lichaam zich aanpast aan de omstandigheden in de ruimte, heeft hem altijd geïntrigeerd. Binnen de lucht- en ruimtevaartgeneeskunde nam André deel aan uiteenlopende onderzoeksprojecten. Tijdens zijn ruimtemissies voerde André tientallen medische experimenten uit en was hij vaak zelf proefkonijn.

Wie beter dan een arts die zelf(s) de ruimte mocht verkennen kan ons bijpraten over alle medische aspecten die dat met zich meebrengt en wat we in de toekomst kunnen verwachten? André vertelt over de invloed van versnellingskrachten en gewichtsloosheid op het menselijk lichaam. De medische aspecten aan boord van het ISS komen ook aan bod. Van de gym en de defibrillator tot psychologie en straling. Ook de systemen die leven in de ruimte sowieso mogelijk maken (lucht, voedsel en water) passeren de revue in deze spannende lezing met nieuwe perspectieven voor iedere medicus.

Gezondheidszorg over grenzen

Ruben Terlou | arts, documentairemaker en fotograaf

Hij probeerde het nog een blauwe maandag als arts. Maar Ruben Terlou heeft er naar eigen zeggen een te rusteloos karakter voor. Is veel te nieuwsgierig ook, naar de wereld buiten de ziekenhuismuren. Naar plekken op de wereld waar je patiënten alleen maar kan genezen als je ook het kwaad om hen heen te lijf gaat. Ruben blijft op zijn reizen dan ook altijd om zich heen kijken als dokter. Met een scherp oog voor de menselijke kant van gezondheidszorg.

Op de Artsen1Daagse geeft Ruben aan de hand van prachtige en ontroerende beelden een bijzondere lezing over de grensverleggende wereld van de gezondheidszorg en zijn rol als reizende documentairemaker. Ruben deelt zijn ervaringen en inzichten. Over zijn reis van dokter naar verhalenverteller en over ontwikkelingen in de gezondheidszorg in diverse culturen over de hele wereld.

Wie (niet) reist is gek

Ap Dijksterhuis | hoogleraar psychologie, schrijver en ondernemer

Ap Dijksterhuis bestudeert onbewuste, intuïtieve processen, is schrijver, ondernemer én dol op reizen. Hij schreef het boek Wie (niet) reist is gek waarin hij op een rij zet welke onbegrensde effecten reizen op onze gesteldheid heeft. Op de Artsen1Daagse deelt Ap veel psychologische inzichten aan de hand van zijn hilarische maar ook hachelijke reiservaringen.

Vroeger, toen veel mensen zwaar werk deden, wist iedereen al dat het goed was om op vakantie te gaan. Het lichaam kon tot rust komen, kleine kwaaltjes konden genezen. Inmiddels zijn het, voor de meesten van ons, niet meer de fysieke maar de psychische bedreigingen die op ons werk op de loer liggen. We nemen te weinig rust, stress en zelfs burn-outs zijn aan de orde van de dag. Een reis reinigt onze geest zoals vroeger het lichaam herstelde na twee weken nietsdoen op het strand. Maar reizen heeft nog veel meer voordelen. Reizen bevordert inspiratie en creativiteit en het haalt vooroordelen onderuit. En omdat je op reis meer meemaakt dan thuis, kun je zelfs zeggen dat reizen je leven verlengt. Reizen maakt je domweg gelukkiger.

Dengue komt naar je toe deze zomer!?

Chantal Reusken | topexpert virologie bij het RIVM

Al eeuwenlang teisteren ziekten zoals malaria en gele koorts de mensheid. Maar pas eind 19e eeuw werd duidelijk dat muggen daarin als verspreiders van ziekteverwekkers zoals virussen en parasieten een cruciale rol spelen. Het risico voor de mensheid op door muggen overdraagbare virale ziekten zoals dengue, westnijlkoorts, gele koorts en chikungunya neemt alleen maar toe.

Wat weten we eigenlijk over steekmuggen, zoals de tijgermug, en de ziekten die ze kunnen verspreiden? Wat staat ons, met alle veranderingen in demografie, mobiliteit en klimaat nog te wachten? Chantal Reusken behandelt in deze lezing wetenswaardigheden over opkomende infectieziekten die door steekmuggen worden overgedragen.

Een schitterend stofje in het universum

Vincent Icke | hoogleraar theoretische astrofysica aan Universiteit Leiden en beeldend kunstenaar

Wie op een donkere nacht de sterrenhemel ziet, kijkt bijna veertien miljard jaar terug in de tijd. Bedenk daarbij dat de afstand tot de Maan slechts iets meer dan een seconde is, reizend met de lichtsnelheid. De mens is dus een nietig stofje in het heelal. Maar zijn wij daarom onzichtbaar? Er zijn ontelbare planeten buiten ons zonnestelsel. Als op zo’n exoplaneet exoburen wonen, zouden die dan opmerken dat er leven op Aarde is? Waarin wij een piepklein stukje van dat leven zijn? En omgekeerd, als wij naar exoplaneten kijken, hoe komen we er dan ooit achter of er exoburen zijn? Wat kunnen wij verwachten?

Over het genot van de grens

Menno de Bree | filosoof en medisch ethicus

Je kan het wel aan Menno de Bree overlaten om grenzeloosheid op zijn eigenzinnige manier te interpreteren. Onder andere aan de hand van het grenzeloos najagen van genot van de Franse verlichtingsfilosoof Marquis de Sade (1740 – 1814) vindt Menno dat het instellen van grenzen (zoals normen en regels) komt met een belangrijk probleem: als je een grens stelt wordt het meteen ook mogelijk die grens te overtreden. Menno bespreekt op de Artsen1Daagse wat er allemaal kan gebeuren als je een regel in een organisatie introduceert, en wat de visie van De Sade betekent voor ons denken over gezondheid.

Grenzeloos dokteren in extreme situaties

Ingrid Mertens zur Borg | anesthesioloog bij het Erasmus MC, luitenant-kolonel reservist bij de Koninklijke Landmacht en forensisch arts

Ingrid Mertens zur Borg werkt als urgentie anesthesioloog in het Erasmus MC. Een hypermodern ziekenhuis, van alle gemakken en innovaties voorzien om de grootste trauma’s op te vangen. Maar Ingrid werkt(e) ook buiten de muren van het ziekenhuis, onder buitengewone omstandigheden. Als defensie anesthesioloog bij het reservepersoneel van de Koninklijke Landmacht draaide Ingrid inmiddels al 8 wereldwijde missies om defensiemedewerkers aldaar de best mogelijke medische zorg te geven.

Op de Artsen1Daagse neemt Ingrid u mee naar de veldhospitalen in Afghanistan. Ze vertelt over haar werk in ontwikkelingslanden en over de medische begeleiding van rally’s in de Sahara. Hoe is het om niet alleen over de geografische grenzen te werken, maar ook over de grenzen van wat wij binnen de geneeskunde kennen? Wat zijn de uitdagingen bij uitzending met een operatieteam naar brandhaarden in de wereld? Hoe verschillen die bizarre situaties met die van hier en hoe ‘behelpen’ is dat?

Juridische bagage voor dokters op reis

Oswald Nunes | advocaat bij KBS, gespecialiseerd in gezondheidsrecht/aansprakelijkheid en zorg

Ontdek de grenzen van medische verantwoordelijkheid met Oswald Nunes, een doorgewinterde advocaat gespecialiseerd in gezondheidsrecht en aansprakelijkheid. Oswald deelt op de Artsen1Daagse zijn uitgebreide ervaring en ontrafelt het complexe web van tuchtrechtelijke aansprakelijkheid voor Nederlandse artsen op reis. Stel uzelf voor: u bent op vakantie in het buitenland. Bent u dan verplicht om hulp te bieden? In hoeverre bent u aan te spreken op uw handelen en wat dekt een aansprakelijkheidsverzekering dan wel of niet? Hoe zit het eigenlijk met medisch beroepsgeheim in den vreemde? Laat Oswald u meenemen in zijn schat aan ervaring en de jurisprudentie over tuchtrechtzaken van artsen op reis. Ontdek de verplichtingen en dilemma’s bij het verlenen van hulp, waar ter wereld u ook bent.

Is er een dokter aan boord?

Erik Frijters | majoor vliegerarts bij het Centrum Mens en Luchtvaart in Soesterberg

U vliegt op twaalf kilometer hoogte over de Atlantische Oceaan en iemand heeft een serieus medisch probleem. Landen kan nu niet en u hoort de oproep of er een dokter aan boord is. Hoe vaak komt dat eigenlijk voor? En wat moet en mág u als arts aan boord van een vliegtuig dan doen? Welke medische noodsituaties komen het vaakst voor, welke medische uitrusting is er in een vliegtuig aanwezig? Hoe verloopt het contact met medisch experts op de grond? Op de Artsen1Daagse klaart Erik Frijters de lucht. Hij weet als vliegerarts als geen ander wat er komt kijken bij adequate medische hulpverlening aan boord van een vliegtuig.

Lees verder

Locatie

Gooiland Hilversum

In het bruisend hart van Hilversum opent Gooiland voor de Artsen1Daagse de deuren van het moderne iconische rijksmonument uit 1936. Met voldoende parkeergelegenheid op loopafstand in parkeergarage Gooiland en ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Gooiland Hilversum

Sprekers

Dagvoorzitter

Joep van Deudekom

Kijk uit naar een dag met een stevige inhoudelijke bodem, veel energie, plezier en stof om over na te praten, onder leiding van Joep van Deudekom. Joep is behalve cabaretier (bij NUHR en De Ploeg) ook schrijver, acteur, columnist en componist. Als televisiemaker en presentator weet Joep wetenschap en cognitieve psychologie smakelijk te serveren.

U kent Joep wellicht van de populair wetenschappelijke tv-programma’s Onder de tram, Tussen de Oren en Het Instituut. Samen met Rob Urgert ging Joep in Wie denk je wel dat je bent? op zoek naar tegenstellingen in de maatschappij. In Factcheckers schept hij duidelijkheid over wat waar is en wat niet. Kortom, humor met inhoud op niveau. Daar mag u met Joep als dagvoorzitter bij de Artsen1Daagse op rekenen.

Er is meer!

Beleef het mee....

De Artsen1Daagse is een allesbehalve doorsnee medisch congres. Natuurlijk serieus en inhoudelijk. Maar ook een belevenis, vol plezier en verrassing. Geniet van de muzikale omlijsting van het akoestisch duo The Tasty Tones.

Ook in de pauze is er geen tijd voor verveling. Geniet van heerlijke koffie van onze barista's of laat onze ijscoman een hoorntje voor u vullen met een bolletje ambachtelijk ijs. In een flits bent u op een bijzondere plek op de wereld waarna u een mooie foto als aandenken mee naar huis kunt nemen. Waan u in Las Vegas en beproef uw geluk met een potje Black Jack, of gooi een Frans balletje Jeu de Boules. Puzzel mee met onze prijsvraag en win gratis deelname aan een tweedaagse Brainfeed masterclass of maak kans op een boek uit het exclusieve Artsen1Daagse boekenpakket. Kortom, een dag om naar uit te kijken. 

Accreditatie

Schrijf 6 ABAN-punten bij

Voor dit congres zijn door het ABAN van de KNMG 6 accreditatiepunten toegekend onder nummer 547590.

De KNMG beschouwt accreditaties door het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) als vakinhoudelijke nascholingen omdat de algemene competenties (zoals communicatie, samenwerking en maatschappelijk handelen) tot het vakgebied van iedere geneeskundig specialist en profielarts behoren.

Lees meer over ABAN-punten voor:

Lees verder
Fantastische dag! Zeer breed interessante dag, perfect georganiseerd, erg goede en kundige sprekers. Louter complimenten in superlatieven!

Martien de Koning, deelnemer Artsen1Daagse 2023
MKA-chirurg

De presentaties waren net als de masterclass die ik heb gevolgd "out of the box", precies wat wij nodig hebben als medici. Zeer zeker de moeite waard. Uitstekende presentaties die aan het raakvlak van geneeskunde lopen maar duidelijk ook andere expertisegebieden behandelen waardoor je als arts toch anders/meer gaat nadenken. Joep van Deudekom: veel humor.

Yung Nio, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Radioloog

Strak en leuk programma. Een heerlijke dag met goede sprekers. Het is een feestje om naar deze sprekers te luisteren. Braeckman, Denys en de Bree waren en zijn de uitblinkers. Fantastische samenwerking dagvoorzitter en muziek. Joep van Deudekom heeft humor, een goede uitstraling en goede voorbereiding. Speciale dank aan de Tasty Tones: Briljant! Niets dan lof voor Brainfeed. Na 7 cursussen nog steeds verrassend en geweldig.

Ingrid Koeter, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Uroloog

Bevrijdend, geestig en prikkelend. Volgend jaar weer!

Kirsi van Rijn-Nikkinen, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Kinder- en jeugdpsychiater

TOP, direct inschrijven voor volgend jaar!

Wim Timens, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Patholoog

Levendig, hoog niveau sprekers, energie gevende muziek als intermezzo, verbindende dagvoorzitter.

Cobie Oliehoek, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Psychiater

Zinderende dag met diverse sprekers. Humor, kunst en inzichten in de juiste balans. Leuke pauze-activiteiten.

Esther van Steenbergen, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Huisarts

Perfecte combinatie van educatie en vermaak: prachtige muziek, mooie locatie, goede sprekers. Complimenten aan de organisatoren. Ik ben blij dat er zulke creatieve organisatoren zijn!

Margarita Rascanu-Shlyakhova, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Verzekeringsarts

Top! Goede sprekers, goede inhoud. Uitstekende omgeving en verzorging.

Sylvia Beijen, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Bedrijfsarts

Super! Inspirerend. Out of the comfortzone. Presentaties laten je anders kijken. Hoog niveau, super inspirerende sprekers. Echt heel goed!

Gracita Ramnath, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Kinderarts

Leerzaam, prikkelend, humorvol.

Renate van Doorn, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Huisarts

Even iets heel anders maar toch met een verbinding met het vak. Joep van Deudekom is sprankelend, heeft humor en is "natuurlijk".

Sandra Arend, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Internist infectieziekten

Een prachtige dag met verdiepende presentaties, omlijst door muziek en dans in een prachtige omgeving. Alle sprekers waren uitstekend!

Leonieke Schonebaum, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Psychiater

Een verbredende en verbindende dag, in een mooie entourage, uitstekend verzorgd inclusief erg leuke muzikale omlijsting. De sprekers: zeer bevlogen, goed doordacht, goed aansluitend bij het publiek. Locatie (Singer Laren): Zeer sfeervol, zeer goed verzorgd, hele goede catering.

Pauline Stokvis, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Psychiater

Zeer positief.

Angelique Veenstra van Nieuwenhoven, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Gynaecoloog

Originele uitdagende ervaring. Enthousiast-makend.

Anne Marie Bosch, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Chirurg

Super dag gehad. Inhoudelijk heel goed, verzorging top.

Janneke Valk en Robin Roeters, deelnemers Artsen1Daagse 2023
Bedrijfsartsen

Out of the box (van een gemiddelde werkdag). Ontspannen. Helpt bij anders denken.

Michaela Hilhorst, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Kinderarts

Informatief, verfrissend, verrassend. Inspirerend. Buiten de gebaande paden denken en kijken.

Xander Bakker, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Plastisch chirurg

Divers en prikkelend. Op een hele welkome, humoristisch maar tegelijk professionele manier anders.

Maarten van Beem, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Psychiater

Leuke, interessante dag.

Monique Bosman, deelnemer Artsen1Daagse 2023
SEH-arts

Mooi congres om eens op een andere manier naar je vak te kijken.

Gert-Jan van der Putten, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Specialist ouderengeneeskunde

De sprekers waren goed. Ze geven je nieuwe inzichten, een nieuw gevoel erbij. Inspirerend om te beleven hoe kunst van grote waarde is in ons werk.

Marjan Hartlief, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Revalidatiearts

Een verrassende, leerzame, leuke dag.

Michelle Sikkens, deelnemer Artsen1Daagse 2023
MDL-arts

Fijne, interessante en goed georganiseerde dag. Prachtige locatie met goede catering. Natuurlijke sprekers , heel prettig om naar te luisteren en goed bij elkaar passend. Joep van Deudekom is vermakelijk.

Michelle Smit, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Verzekeringsarts

Een inspirerende en anders dan standaard congresdag. Joep van Deudekom was prikkelend en verbindend.

Christine de Wit, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Klinisch psycholoog

Heerlijke inspirerende dag om verder te kijken dan het puur medische.

Simone Janssen, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Huisarts

Een dag vol inspirerende sprekers.

Sherilon Lenfest, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Sociaal medisch verpleegkundige

Goede en leuke, leerzame dag. Uitstekende afwisseling voor dagelijks werk. Uitstekende dagvoorzitter.

Robert Goedhard, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Verzekeringsarts

Inspirerend en food for thought.

Joukje van der Naalt, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Neuroloog

Heel goed, aanbevelenswaardig, ontspannen. De sprekers brengen hun kennis zeer goed over op een prettige manier, persoonlijk. Joep van Deudekom is duidelijk, persoonlijk, humor, open. Ga zo door.

Jeevan Baldewsing, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Verzekeringsarts

Goede variatie en inhoud. Inspirerend!

Lotte Vonken, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Specialist ouderengeneeskunde

Geweldige dag, volop genoten. Fantastische sprekers. Van begin tot einde boeiend.

Rebecca Lopes Benoliel, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Psychiater

Een dag van zinvolle zorg voor je geest. Inspirerend, verdiepend en vol verbinding.

Alide Tieleman, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Arts-onderzoeker neurologie

Fantastisch!

Geert Koster, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Bedrijfsarts

Verrassend leuk en interessant. Joep van Deudekom weet de aandacht te trekken en heeft humor.

Ayfer Surer, deelnemer Artsen1Daagse 2023
AIOS verzekeringsgeneeskunde

Mooie combinatie tussen kunst-geneeskunde op een zeer aangename locatie.

Grieta Jonkers, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Huisarts

Leerrijk en prettige en kundige sprekers. Ga zo door.

André Manbodh, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Verzekeringsarts

Een inspirerende dag op een prachtige locatie.

Anne Schellekens, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Anaesthesioloog

Specialisme-overstijgend. Waar (?), goed & schoon.

Leonie Slegers, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Anaesthesioloog

Inspirerend, interessant.

Yfke Harmsen, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Psychiater niet praktiserend

Inspirerend.

Wim van Kernebeek, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Huisarts

Fantastisch inspirerende dag! Ga zo door!

Véronique Plasschaert, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Revalidatiearts

Mooie break die uitdaagt op een andere manier naar ons vak te kijken. Joep van Deudekom is erg leuk en verbindend.

Marieke de Waard, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Dermatoloog

Een ervaring.

Tom van der Helm, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Verzekeringsarts RGA

Een zeer inspirerende dag! Zo doorgaan!

Pacha Lux, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Verzekeringsarts

Leuke aankleding, leuk onderwerp. Muzikaal intermezzo erg verfrissend. Joep van Deudekom is humoristisch, maakt de dag direct los en leuk.

Ay Yin Liem, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Anaesthesioloog

Inspirerend.

Frank Brouwer, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Verzekeringsarts en bedrijfsarts

Geweldige bijscholing.

Egbert Sint Nicolaas, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Verzekeringsarts

Gevarieerde sprekers met inhoudelijk goede thema's die tot nadenken stemmen. Joep van Deudekom (dagvoorzitter) is een vlotte spreker. Leuke interactie.

Monique Nio Tan, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Specialist ouderengeneeskunde

Inspirerend, voedend & vol schoonheid.

Elske Hoitsma, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Neuroloog

Een andere manier van nascholen. Topmuziek.

Jantien Stek, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Huisarts

Heel educatief, ontspannen & creatief.

Anne Geraedts-de Walle, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Dermatoloog

Het was weer genieten! Een onderdompeling in diverse onderwerpen. Goede sprekers. Toplocatie. Was heel erg goed :-)

Donald van der Peet, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Chirurg

Prikkelend, verfrissend. Stof tot nadenken.

Mirte Siemerink, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Dermatoloog

Geslaagd.

Maarten Coppes, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Neurochirurg

Inspirerende praatjes.

Jacqueline Vernooy, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Anaesthesioloog

Interessant, gevarieerd en thematisch. Ga zo door!

Paul Verkerk, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Verzekeringsarts

Inspirerende dag, voeding voor het brein en de geest! Leuke muzikale omlijsting, prima atmosfeer!

Emily Chatrou, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Kinder- en jeugdpsychiater

Inspirerend.

Rob Voorberg, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Bedrijfsarts

Erg leuk congres. Out of the box.

Marlies Heuvers, deelnemer Artsen1Daagse 2023
Longarts

Inspirerend, relativerend, motiverend.

Sander Kiès, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Huisarts

Mooie mix van leerzame dingen die op een uiterst pakkende en daarmee cognitief duurzame manier worden gebracht. Ik ben er volgend jaar weer!

Maarten van Beem, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Psychiater

Functioneel & zinnig.

Leonie Slegers, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Anaesthesioloog

Out-of-the-box denken. Andere onderwerpen dan de reguliere nascholingen, die diepgang geven.

Marianne Alderliesten, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Gynaecoloog

Een wervelende dag met inspirerende sprekers, in een mooie omgeving. Noodzakelijk voedsel voor het brein.

Markus Wijffels, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Revalidatiearts

Heerlijk anders bijscholen. Nadenken over je eigen denken, redeneren & valkuilen. Verhelderend en verrijkend. Joep van Deudekom was een uitstekende dagvoorzitter: vlot, humor, kundig aan elkaar pratend.

Sonja Frankena, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Anaesthesioloog

Inspirerende dag met gevarieerde sprekers, leuke interactie met het publiek en activiteiten in de pauze. Topdagvoorzitter met Joep van Deudekom!

Jennifer Lam, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Bedrijfsarts in opleiding

Voorbij de bestaande kennis.

Dorien Wouters, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Verzekeringsarts

Goed voor de denkrijkheid.

Jeannette van Eijk, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Klinisch geriater

Leerzaam en vermakelijk. Goede sprekers. Hersenprikkels.

Bianca Krul, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Huisarts

Veelzijdig, inspirerend. Mooie mix van sprekers.

Sandra Beer, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Reumatoloog

Stof tot nadenken!

Eva Keijsper, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Bedrijfsarts in opleiding

Afwisselend, inzichtgevend, relativerend en vermakelijk.

Frans van Hoogstraten, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Huisarts

Breed denkend, verruimend, stof tot nadenken. Hele leuke dag, 80% te gebruiken in de praktijk!

Angelique Veenstra van Nieuwenhoven, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Gynaecoloog

Stimulerende dag op andere wijze naar het vak kijken.

Jan van Vliet, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Anaesthesioloog/ intensivist

Een frisse douche! Even buiten de gebaande paden denken. Dagvoorzitter Joep van Deudekom is grappig, maakt goede verbinding tussen de verschillende onderdelen.

Romee Zwaan, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Huisarts

Inspirerend. Je wordt op een andere manier aan het denken gezet.

Hannelore Quik-Schrauwen, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Revalidatiearts

Leerzaam - leuk - ontspannend

John van Silfhout, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Organisatieadviseur

Leerzaam, verfrissend, verrassend, informatiever dan normaal.

Petr Pliva, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Verzekeringsarts/Medisch adviseur

Inspirerend, bijdragend aan algemene ontwikkeling als mens en daardoor als arts. Goed opgebouwd programma, mooie aankleding en verzorging.

Adrienne van Randen, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Radioloog

Inspirerend, weg van protocollen en richtlijnen. Weer bedenken waar het echt om gaat.

Dieneke van der Tempel, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Huisarts

Inspirerend en enthousiasmerend.

Tjarda de Man, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Psychiater

Leerzame dag, zet je aan het denken.

Marja Maclaren, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Oogarts

Motiverend, prikkelend, zet je aan het denken.

Inez den Hamer, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Cardiothoracaal chirurg

Fantastische food for the brain. Op naar volgend jaar!

Suzanne van Wageningen, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Verzekeringsarts

Een volle dag met verrassende aspecten en bijdragen in het denken.

Carin de Lange, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Bedrijfsarts

Inspirerend en uitdagend. Stof tot nadenken en verdiepen.

Judith Gerrits, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Huisarts

Verbredend, inspirerend, omkaderd met mooie intermezzo's in prettige omgeving. Joep van Deudekom geeft als dagvoorzitter een scherpe humoristische aanvulling! Op alle fronten top!

Claude Hoydonckx, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Bedrijfsarts

Een dikke 10! Verdiepend, verruimend en verrassend.

Luc Ploum, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Verzekeringsarts

Zeer leerzame en prettige dag.

Robert Goedhard, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Verzekeringsarts

Inspirerend, leerzaam en hoopvol.

Roel Witte, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Psychiater

Verrassend, leerzaam.

Michael Fennema, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Anaesthesioloog

Boeiend, gevarieerd.

Han Lankhorst, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Verzekeringsarts/Medisch adviseur

Perfecte combi van nuttig & aangenaam. Stimulerend en prikkelend om zelf (weer) na te denken.

Marion Geboers, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Revalidatiearts

Een prettige, amusante en leerzame dag. Goed georganiseerd.

Valentijn Bon, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Psychiater

Uitstekend.

Hendrik Bremer, deelnemer Artsen1Daagse 2022
KNO-arts

Uitstekend.

Yovita Rahardjo, deelnemer Artsen1Daagse 2022
HAIO

Mis het niet! Leerzame dag, uitdagend en interactief.

Deeba Shahidi, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Verzekeringsarts

Interessant en gevarieerd programma met leuke extra activiteiten, lekkers en muziek.

Liz-Ellen Groot, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Verzekeringsarts

Doen!

Margriet van Oostrom, deelnemer Artsen1Daagse 2022
Verzekeringsarts

Kosten

Deelname aan dit congres kost € 595

Deze prijs is inclusief:
Alle kennis en de ervaring die u meeneemt
Koffie, thee, lunch, borrel en hapje

AIOS en ANIOS kunnen deelnemen voor € 295
Vul daarvoor bij inschrijven deze actiecode in: AIOS

Brainfeed is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hiermee voldoen we aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen en kunnen we onze nascholingen btw-vrij aanbieden.

Werkt u voor het UWV? Lees dan hier verder.

Helaas volgeboekt.

Ik heb een vraag

Cookies

Brainfeed gebruikt verschillende soorten cookies om de website te analyseren te verbeteren. Wilt u dit liever niet? Klik dan op minimale cookies. Lees ons Privacy statement en cookiebeleid.

Cookies accepteren Minimale cookies