Masterclass

De ongelovige Thomas heeft een punt!

Kritisch denken voor de medische praktijk

Onder de inspirerende leiding van professor Johan Braeckman onderzoekt u waarom mensen, ook ú, zo kwetsbaar zijn voor mentale infectie door onwaarschijnlijke of volstrekt irrationele overtuigingen.

Inzichten ontwikkeld in diverse disciplines, zoals de sociale psychologie, de informele logica en de neurowetenschappen, maken duidelijk hoe snel menselijk redeneren de mist ingaat en hoe makkelijk we foute verbanden leggen. U leert in deze masterclass irrationeel handelen van anderen te herkennen, maar vooral uw eigen valkuilen te vermijden.

Vergroot uw kritisch vermogen

Johan Braeckman bespreekt historische en actuele denkbeelden die hun wortels vinden in drogredenen, foutieve intuïties en cognitieve valkuilen. Naast klassieke pseudowetenschappen, zoals parapsychologie, homeopathie, creationisme en psychoanalyse, passeren andere bizarre opvattingen de revue. Zoals het geloof in het monster van Loch Ness, complottheorieën, telepathie, de lijkwade van Turijn, klopgeesten en mirakels. Johan Braeckman verduidelijkt de verschillen tussen wetenschap en pseudowetenschap, tussen kritisch en onkritisch denken, en tussen zin en onzin.

Niemand is volstrekt immuun

Wetenschappelijk geschoolde mensen, in het bijzonder wetenschappelijk onderzoekers, zijn tot op zekere hoogte beter gewapend tegen het besmettingsgevaar van irrationele en pseudowetenschappelijke opvattingen. Daar staat wel tegenover dat ze beter in staat zijn om overtuigingen, die ze om slechte redenen opdeden, beter kunnen rationaliseren. Waardoor ze ook langer vasthouden aan foute ideeën.

Anders gezegd: niemand is volstrekt immuun voor pseudowetenschap, bijgeloof en irrationeel denken. In deze interactieve masterclass bespreken we naast pseudowetenschappelijke theorieën ook historische en actuele voorbeelden van ogenschijnlijk wetenschappelijke en objectieve opvattingen die geïnfecteerd bleken door drogredenen, foute vooronderstellingen en meer. Gaandeweg worden de verschillen tussen wetenschap en pseudowetenschap, en tussen rationeel denken en minder rationeel denken, duidelijker.

Het is geen wonder

Het menselijk brein werkt onbetwistbaar ingenieus, maar allesbehalve feilloos. We blijven graag geloven in alles wat met vormen van onredelijk denken te maken heeft. Een volkomen vorm van rationaliteit is wellicht niet haalbaar, en misschien zelfs niet wenselijk? Maar we zijn wel in staat om beter inzicht te krijgen in de vele, vaak verrassende manieren waarop ons brein informatie verwerkt en creëert die niet met de realiteit strookt. Iedereen die de kwaliteit van zijn denken wil aanscherpen, kan baat hebben bij de studie van de Critical Thinking discipline.

Wat is een kritisch denkende arts eigenlijk?

De kunst van het juist oordelen: dat is een korte definitie van kritisch denken. Die definitie is niet voor iedereen vanzelfsprekend en vraagt om uitwerking. De kritische denker kan algemene denkprincipes en denkprocedures actief en competent toepassen om tot de grootst mogelijke betrouwbaarheid en nauwkeurigheid in oordelen te komen. Eenvoudiger gezegd: een kritisch denker kent de principes en procedures van kritisch denken en kan die ook toepassen.

Een kritisch denkende arts poneert niet zomaar een stelling, maar baseert die op deugdelijke redenen, gebaseerd op goede bronnen. Hij evalueert de onderbouwing van beweringen, heeft oog voor mogelijke bezwaren tegen zijn stelling en kan die weerleggen. Daarmee kan hij tot een goed oordeel komen over wat hij moet geloven of moet doen.

Een kritische denker is vaardig in het analyseren van beweringen van anderen en kan redeneringen in een tekst herkennen. Hij ziet ook wanneer die gebrekkig zijn. Hij kan zwakke plekken in een betoog aangeven, verborgen veronderstellingen aan het licht brengen en drogredenen benoemen.

De kritisch denkende arts kenmerkt zich door een open, onderzoekende houding - ook ten aanzien van eigen opvattingen - en neemt niets op voorhand aan. Hij is gericht op waarheid, bereid te wikken en te wegen in het opbouwen van een eigen betoog en in het beoordelen van andermans redenering. Hij is nieuwsgierig, weet dat zaken vaak niet zo zijn zoals ze zich in eerste instantie aan ons voordoen en staat open voor informatie die eigen opvattingen tegenspreekt. Hij heeft voorlopige opvattingen die telkens opnieuw gecorrigeerd kunnen worden. Hij weet dat ook hij, net als anderen, blinde vlekken heeft en houdt daarmee rekening.

Lees verder

Programma

09:00 Ontvangst en kennismaken
09:30 De masterclass start
11:00 Even pauze
11:30 Vervolg masterclass
13:00 Lunchen
14:00 Vervolg masterclass
15:30 Pauze
16:00 Vervolg masterclass
17:00 Afsluiting dag 1
19:00 Aperitief en genieten van een heerlijk diner
09:00 Start masterclass dag 2 na het ontbijt
10:30 Pauze en tijd om uit te checken
11:00 Vervolg masterclass
12:30 Lunchen en uitwaaien
13:30 Vervolg masterclass
15:00 Pauze
15:30 Vervolg masterclass
17:00 Afsluiting masterclass

Het volledige programma ontvangt u bij aankomst.

Vooral valkuilen vermijden

Kritisch denken vraagt om een open en nieuwsgierige houding, redeneervaardigheden en kennis van de basisbegrippen van kritisch denken. U leert in deze op de geneeskundige praktijk toegesneden masterclass irrationeel handelen van anderen te herkennen, maar vooral uw eigen valkuilen te vermijden.

  • Rationeel en irrationeel denken in historisch perspectief
  • Wat is wetenschap en pseudowetenschap?
  • Wat zijn cognitieve valkuilen? Hoe kunnen we ze herkennen en vermijden?
  • Hoe kunnen onze zintuigen en psychologische vermogens ons misleiden?
  • Waarom zijn we zo kwetsbaar voor bijgeloof en irrationaliteit?
  • Wat zijn drogredenen, en hoe kunnen we ze herkennen?
Lees verder

Locatie

Heerlijk ontspannen op de Veluwe

Rust, ruimte, privacy en een warme, persoonlijke ontvangst. Dat vindt u bij Hotel Landgoed Het Roode Koper in de bossen bij Ermelo. Waar de rust van de natuur u een heldere kijk en andere blik geeft. De perfecte ambiance voor deze masterclass waar ook fijnproevers aan hun trekken komen in het bekroonde restaurant van topchef Dennis van den Beld.

Het Roode Koper

Docent

Accreditatie

Schrijf 12 ABAN-punten bij

Voor deze masterclass zijn door het ABAN van de KNMG 12 accreditatiepunten toegekend onder nummer 493486.

De KNMG beschouwt accreditaties door het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) als vakinhoudelijke nascholingen omdat de algemene competenties (zoals communicatie, samenwerking en maatschappelijk handelen) tot het vakgebied van iedere geneeskundig specialist en profielarts behoren.

Lees meer over ABAN-punten voor:

Lees verder
Zoals verwacht weer zeer goede masterclass van Johan Braeckman. Zijn presentatie is zeer goed en vol humor. Niets aan veranderen.

Yung Nio
Radioloog

Heerlijke manier om je geest te scherpen en uit te zoomen.

Marjon van der Meulen
Neuroloog

Prikkelend. Johan Braeckman is onderhoudend, boeiend, duidelijk en weet veel. Top georganiseerd.

Rixt Koopmans
Anaesthesioloog

Zeer inspirerend. Veel nieuwe inzichten. Voegt begrip toe aan niet begrepen situaties.

Ditmar Schakenraad
SEH-arts

Interessant, vermakelijk en een eye opener.

Tod Counts
Verzekeringsarts

Fantastische masterclass met uiterst interessante spreker. Leerzaam, grappige en relevante voorbeelden en anekdotes. Duidelijk verhaal.

Anne Schellekens
Anaesthesioloog

Interessant, filosofisch, out-of-the-box.

Frikke van Eck
Huisarts

Uitdagende masterclass. Johan Braeckman is erg bevlogen, heeft zeer veel kennis en houdt moeiteloos de aandacht vast.

Ellen van Leengoed
Jeugdarts

Praktisch, zeer onderhoudend, vernieuwend en leerzaam. Vele nieuwe zienswijzen geleerd.

Roel Wichers
Psychiater

enerverend. Mooie tijd, mooie plaats en ondersteunend 'out of the box'. De docent is stimulerend en uitdagend.

Aan Kharagjitsing
Internist

Inzicht verschaffend, goed opgezet en zeer onderhoudende 2-daagse. Zeer goede spreker, wel belezen. Kan zeer goed inspelen op vragen en opmerkingen.

Bas Weerts
Orthopedisch chirurg

Op vrolijke, vriendelijke en confronterende wijze leer je over je eigen irrationaliteiten én hoe je je daar wat tegen kunt wapepen. Johan Braeckman is een filosofisch fenomeen. Superbe masterclass, zowel theorie als praktijk geweldig. Op alle onderdelen een 10.

Michiel Smeets
Psychiater

Origineel.

Katja Hellingman
KNO-arts

Geweldig! Aanstekelijk enthousiasmerend met humor. Voelde me als een kind in een snoepwinkel. Goed doordacht, goed voorbereid, oogt desondanks spontaan. Johan Braeckman een 10! Ik word direct lid van de fanclub. Topdagen!

Jelske Dekkers
Psychiater

Absoluut top. Veel over mezelf geleerd. Verwondering en enthousiasme gaf het mij. Ga ermee verder, ook in mijn werk. Spreker zeer goed. Ik kom graag weer!

Bas Banus
psychiater

Uiterst vermakelijk en leerzaam. Heerlijk inkijkje in de tekortkomingen van je eigen brein. Johan Braeckman is een fantastische spreker. Ik heb urenlang aan zijn lippen gehangen. Perfecte organisatie.

Tim Weernink
Orthopedisch chirurg

Inspirerend, verdiepend & verbredend. Zowel inhoud als organisatie en locatie zijn perfect. Johan Braeckman is deskundig, een prettige spreker, toegankelijk en flexibel. Zeer tevreden over de organisatie. Echt van meerwaarde. Ga zo door! Ik kom graag terug.

Anita Wessels
Psychiater

Gewoon ontzettend leuk. Ik geef deze masterclass, Johan Braeckman en de organisatie een 10!

Constance Koevoets
Verzekeringsarts

Inspirerend, goed opgebouwd. Over Johan Braeckman: Gedegen, intellectueel, goed onderbouwd, rustig in deze tijd.

Yvette Bayens
Verzekeringsarts

Een les in bescheidenheid over mijn eigen kritisch denken. Het geheel was zeer goed.

Lourens Prins
Bedrijfsarts

Heerlijk om naar de verhalende mijmeringen van Johan te luisteren.

Stephanie Hafkamp
Specialist ouderengeneekunde

Amusant, confronterend en leerzaam.

Martijn Verkade
Internist-intensivist

Terug naar de realiteit.

Robbert-Jan Delfos
Gynaecoloog

Een warm bad van kennis en stimulans tot denken. Waardevolle kennis en zeer prettige wijze van overdracht. Stof tot nadenken, ook achteraf.

Floor van Dijk
Psychiater

Leerzaam en anders.

Bernd von Tongelen
Gynaecoloog

Interessant en verwarrend, praktisch en een zeer goede spreker.

Anne-Eva Speeks
Huisarts

Inspirerend en verwarrend op een positieve manier. Supercapabele docent.

Marlon Wilsterman
Kinderarts

Confronterend en openbarend

Pieter van den Hurk
Gynaecoloog

Bijzondere nascholing. Verfrissend, intrigerend en vermakelijk.

Chris Schubart
Psychiater

Ik geef deze masterclass een 10. Een eye-opener.

Martijn van der Linden
oogarts

Enerverend en geniaal! Wat een begenadigd spreker! Op alle onderdelen een 10!

Aart Koopmans
Anaesthesioloog/ intensivist

Verrassend, verfrissend, verbijsterend!

Cassandra Zuketto
Psychiater

Eye opener, stimuleert tot meer nadenken over hoe we denken en waarnemen. Ik geef deze masterclass op alle onderdelen een 10!

Dineke van der Tempel
Huisarts

Verrassend, leerzaam, entertainend, ontluisterend en leerzaam. Heb genoten van het geheel!

Ans Aarts
Klinisch geriater

Goede titel voor deze cursus! Interessant, kritisch blijven denken.

Corné Vissers
Physician Assistent

Een andere kijk gekregen op mijn ideeën over denken, van mezelf en anderen.

Anneleen Neuts
Anaesthesioloog

Verrassend hoeveel illusies er in het dagelijks leven zijn. Ik geef deze masterclass op alle onderdelen een 10!

Iva Ptackova
Anaesthesioloog

Twee dagen lang boeiend met daarbij ook aandacht voor de goede geneugten van het leven. Mooie opbouw van de stof met zeer illustratieve voorbeelden. Johan Braeckman is een boeiend verteller en dat 2 dagen lang! Ga zo door!

Caroline Kuyper
Kinderchirurg

Verrassend, ontnuchterend, misleiding van het brein in theorie en praktijk.

Jantien Boomgaard
Gynaecoloog

Intrigerend, inspirerend en uitdagend. Een aanrader voor iedere arts. Was weer een superleuke Brainfeedcursus.

Ilse Wegner
Neuroloog

Mooie opzet. Johan Braeckman: zeer prettig docerend, blijft boeien.

Ella Kottink
Revalidatiearts

Inspirerend & leerzaam, verdiepend in een zeer interessant vakgebied. Lekker anders. Johan Braeckman heeft zeer veel kennis, deelt die op een fijne manier en is een uitstekende verhalenverteller.

Jacqueline Schuur
Klinisch geriater

Erg leuke cursus waar je meer inzicht krijgt in hoe we redeneren en waar de risico's liggen van drogredenering en irrationaliteit. Johan Braeckman is een enorm geanimeerd spreker die aan de hand van praktijkvoorbeelden inzicht geeft in ons redeneren.

Nina Bijker
Radiotherapeut

Een degelijke Brainfeed, compleet, divers. Veel energie van gekregen. Veel stof tot nadenken. Luchtig maar toch serieus. Interactief. Houd deze masterclass erin!

Ineke Janssen
Gynaecoloog

Verrassend! Voer om over na te denken! Inspirerend. Johan Braeckman heeft zeer veel kennis. Met humor gegeven en respectvol!

Henk Sillevis Smit
Kaakchirurg

Amusant & verrassend.

Dorien Spijkerman
Revalidatiearts

Verfrissend.

Marieke van Oijen
Neuroloog

Op alle onderdelen een 10. Leerzaam en inzicht gevend.

Elise Deben
Anaesthesioloog / pijnspecialist

Ik geef deze masterclass een 10. Tot nadenken stimulerende cursus, erg leerzaam. Boeiend van begin tot eind.

Sjoerd Kaarsemaker
Orthopedisch chirurg

Inspirerend en uitdagend.

Yolanda Meijer
Kinderarts

Een aanrader om 'out of the box' te denken. Inspirerend en confronterend. Johan Braeckman staat open voor discussie, is respectvol en duidelijk. Een mooie ervaring, voor herhaling vatbaar!

Wim van Beek
Psychiater

Erg leuk, erg inzichtelijk, vliegt voorbij. Fijn om een masterclass te volgen over zoiets basaals als kritisch denken. Johan Braeckman is bevlogen en deskundig.

Ruben Zaal
Longarts

Eye-opener. Het vertrouwen in het menselijk brein dient regelmatig scherp geëvalueerd te worden. Deze cursus helpt!

Siebe Bos
Uroloog

Conceptueel helder met een bloemrijk taalgebruik wordt de waarheid ontrafeld. Johan Braeckman is enthousiasmerend en boven de stof staand. Heerlijk om naar te luisteren. De masterclass is helder en goed opgebouwd.

Evert Jansen
Cardio-thoracaal chirurg

Heerlijk ontspannen met het eigen brein bezig zijn. Heel goed georganiseerd.

Marijn ter Borg
MDL-arts

Hele leuke inspirerende masterclass met onverwachte wendingen en inzichten.

Annet Spijker
Psychiater

Heel erg leuk, verrassend en leerzaam.

Marianne Alderliesten
Gynaecoloog

Verrassend. Veel nieuwe informatie en daardoor inspirerend. Johan Braeckman is een goed verteller, blijft boeien. Voor herhaling vatbaar!

Anneke van der Zande
Psychiater

Confronterend. Ik geef Johan Braeckman een 10!

Jasper Voordouw
SEH-arts

Leuke eye-openers.

Aletta Houwink
Intensivist

Het werd steeds interessanter en mij nog duidelijker hoe goedgelovig we zijn.

Fawzia van Loenen
Psychiater

Prikkelend op een andere manier dan vakinhoudelijk. De opbouw is leuk naar steeds meer herkenbare zaken en eigen valkuilen.

Sanne Hesselink
Sportarts

Inspirerend en confronterend: iets om over na te denken.

Femke Waanders
Nefroloog

Inspirerend om te ervaren hoe je brein (niet) werkt.

Ferdau Nauta
Nefroloog

Inspirerend om 2 dagen met enige afstand en inzicht naar dagelijkse zaken te kijken.

Esther Meijer
Nefroloog

Prikkelend, doordacht.

Odilia Boldewijn
Anaesthesioloog

Ik geef Johan Braeckman, de Masterclass & de organisatie door Brainfeed een 9.

Jorrit Jan Verlaan
Orthopedisch chirurg

Johan Braeckman is een zeer goede spreker die confronteert, met prettige stem en performance.

Femke van Erp Taalman Kip
Nefroloog

Inspirerende en interessante masterclass met gevarieerd gezelschap.

Willemijn van der Boon
SEH-arts

Een uitdaging om eens verder te denken dan je neus lang is.

Bastiaan van den Steen
SEH-arts

Mooie combi van inspiratie en verwennerij

Audrey Beckers
Anesthesioloog/verslavingsarts

Informatief, verrassend.

Marc van der Schroeff
KNO-arts

Leuk, verrassend.

Susanne Koenders
Anaesthesioloog

Knap gedaan!

Friso Zandberg
Longarts

Leuk en leerzaam.

Tanja Bekendam
Bedrijfsarts

Inhoud, docent, intermezzo, organisatie: een 10!

Alfred Janssen
Chirurg

Enorm boeiend en leerrijk. Mooie openbaring in een ontspannen sfeer.

Alfred Janssen
Chirurg

Zet je denken in een ander daglicht

Nini Ludlage-Meertens
Bedrijfsarts

Johan Braeckman is bevlogen, intelligent en pakkend.

Patrick Ferdinandus
Plastisch chirurg

Goede organisatie, fraaie locatie, passievolle sprekers

Patrick Ferdinandus
Plastisch chirurg

Interessant, intrigerend, confronterend, verbijsterend.

Patrick Ferdinandus
Plastisch chirurg

Ik geef Johan Braeckman een 10!

Hanneli Bieze
Geriater

Met het enthousiasme, de humor en de verrassingselementen is er geen moment geweest dat ik afdwaalde.

Hanneli Bieze
Geriater

Twee dagen ademloos geluisterd.

Oda Zinsmeister
Verzekeringsarts

Deze masterclass heeft mijn kritisch denken behoorlijk opgerekt.

Oda Zinmeister
Verzekeringsarts

Een 10 op alle onderdelen: inhoud, docent, intermezzo & organisatie

Sophie de Vries
SEH-arts

Goed georganiseerd met ruimte voor ontspanning & verdieping & contact met collega's

Sophie de Vries
SEH-arts

Boeiend en verrassend!

Sophie de Vries
SEH-arts

Johan Braeckman is een prima spreker. Verhalend, duidend, snel schakelend brengt hij veel informatie. Twee dagen lang geboeid geluisterd.

Hanneke Pijlman
Revalidatiearts

Zet je aan het denken en reflecteren

Hanneke Pijlman
Revalidatiearts

Locatie, communicatie, verzorging, omgeving: perfect!

Amerins Weijenberg
Kinderneuroloog

Verfrissend en inspirerend

Amerins Weijenberg
Kinderneuroloog

Perfecte organisatie, originele voordrachten & onderwerpen, out of the box

Amerins Weijenberg
Kinderneuroloog

Leuk, luchtig en leerzaam

Rik Avenarius
Bedrijfsarts

Inspirerend.

Hebel Feddema
Klinisch geriater

Goed verzorgde, leuke nascholing, eens anders dan (puur) vakinhoudelijk.

Christianne Duchateau
Nucleair geneeskundige

Verrassend, inzichtelijk, om nog veel over na te denken. Inspirerende docent.

Christianne Duchateau
Nucleair geneeskundige

Geweldig. En fijn om buiten eigen vakgebied met andere collega specialisten bezig te zijn.

Tjeu de Brouwer
Revalidatie-arts

Verhelderend, verfrissend, soms ontnuchterend. Zeer deskundige docent.

Bart Zegers
Revalidatie-arts

hartstikke leuk en verrassend.

Anne Spaans
Orthopedisch chirurg

Verhelderend en verwarrend tegelijk!

Anne Spaans
Orthopedisch chirurg

Boeiend, interessant, en enthousiaste en onderhoudende spreker.

Eric van der Geer
Specialist ouderengeneeskunde

Erg boeiende en goede spreker. Knap op een groep ze gefocust te houden.

Yvon den Hartog
Orthopedisch chirurg

Tijd vloog voorbij, continue aandacht vast kunnen houden.

Yvon den Hartog
Orthopedisch chirurg

Verrassend. Brengt nieuwe inzichten. Laat je anders naar zaken kijken en over dingen denken.

Yvon den Hartog
Orthopedisch chirurg

Johan Braeckman is een prettige spreker die niet verslapt.

Anneke Rampen
Neuroloog

Boeiend gedurende de volle twee dagen

Anneke Rampen
Neuroloog

Ontspannen en verfrissend. Perfect georganiseerd.

José Belderbos
Radiotherapeut

Prikkelend en uitdagend.

Tineke van Veen
Kinder- en jeugdpsychiater

Interessant en inspirerend.

Els Zirkzee
Reumatoloog

Prikkelende, inspirerendemasterclass over kritisch denken en de valkuilen, levendig verteld door Johan Braeckman. Een aanrader.

Vanessa Richards
Anesthesioloog

Boeiende masterclass, een echter eye-opener.

Ilse Ceelie
Kinder-anesthesioloog

Goede balans tussen inhoud, boeiende spreker, intermezzo's in prachtge omgeving.

Wendy van den Broeck
Huisarts

Johan Braeckman is een zeer goede spreker met een boeiend arsenaal aan kennis en feiten.

Wendy van den Broeck
Huisarts

Alomvattend intrigerend en vermakelijk. Een cadeau aan jezelf.

Wendy van den Broeck
Huisarts

Briljant! Zet mij als zelfbenoemd kritisch denker weer met beide benen op de grond.

Viola Altmann
Revalidatie-arts

Een bijzondere spiegel (hoe snel je in allerlei onzin tuint en blijft doen ook al ben je gewaarschuwd).

Hester Arkies
Nucleair geneeskundige

Verrassend anders. Veel interessante dingen gehoord. Boeiende spreker.

Robin Strackke
Revalidatie-arts

Geweldig inspirerend.

Wouter de Graaf
Bedrijfsarts

Erg interessant en leuk. Johan Braeckman weet de hele dag te boeien.

Bent Postma
Medisch microbioloog

Bijzonder inspirerend en uitdagend.

Ruben Schouten
Chirurg

Geweldige organisatie, net als de vorige keer.

Hannah Coutinho
Huisarts

Johan Braeckman is kundig, eloquent en sympathiek.

Hannah Coutinho
Huisarts

Verrassend, vermakelijk en leerzaam. Absoluut een aanrader.

Hannah Coutinho
Huisarts

Veel aannames overhoop gehaald. Veel stof om verder mee aan de slag te gaan.

Marieke Verhaar
Huisarts

Vernieuwende cursus, mooi om je denken te verrijken. Zie uit naar de volgende cursus.

Ilse Jannink
Oncologisch chirurg

Ontzettend interessant, heel goede spreker en verrassende inzichten.

Hedzer Streutker
Verzekeringsarts

Een leuke 'anders denken' scholing

Marc ter Meulen
Psychiater

Een vermakelijke mogelijkheid om je eigen denkvermogen te onderzoeken.

Sonja Frankena
Anesthesioloog

Organisatie door Brainfeed: Prima! Vriendelijk, informatie op tijd en duidelijk.

Sonja Frankena
Anesthesioloog

Je wordt op een vermakelijke manier geconfronteerd met je eigen denkvalkuilen.

Sonja Frankena
Anesthesioloog

Onderhoudend, anders, reflecterend, confronterend en goed verzorgd.

Sonja Frankena
Anesthesioloog

Johan Braeckman kan boeiend vertellen.

Chris de Bruijn
Psychiater

Goed te gebruiken in de dagelijkse en niet dagelijkse zaken.

Chris de Bruijn
Psychiater

Prima, goed verteld.

Chris de Bruijn
Psychiater

Terug met beide voeten op de aarde.

Jacky de Rooij
Radioloog

(Docent) Zeer boeiend en onderhoudend.

Jacky de Rooij
Radioloog

Zeer inspirerend. Weer helemaal duidelijk welke cognitieve valkuilen er allemaal zijn en hoe we er toch steeds weer geneigd zijn in te vallen, ook al zijn we er ons bewust van.

Jacky de Rooij
Radioloog

Prima organisatie.

Jacky de Rooij
Radioloog

(Docent) Zeer onderhoudende spreker, houdt de aandacht continu vast, humoristisch.

Egbert Talsma
Verzekeringsarts

Zeer onderhoudend.

Egbert Talsma
Verzekeringsarts

Onthullend (hoe beïnvloedbaar je zelf bent).

Fetsje Harmanny-Wiersma
Bedrijfsarts

Prima, vooral de 'test' op de vrijdagmiddag.

Fetsje Harmanny-Wiersma
Bedrijfsarts

Uitstekend.

Fetsje Harmanny-Wiersma
Bedrijfsarts

Een prikkelende, boeiende ervaring, die aanzet tot verder denken en beschouwen.

Sigrid Cleef
SEH-arts

Johan Braeckman is een buitengewoon boeiend verteller.

Sigrid Cleef
SEH-arts

Prikkelend, daagt uit tot zelfonderzoek en nóg kritischer houding ten opzichte van voorheen absolute waarheden.

Sigrid Cleef
SEH-arts

Zeer goed verzorgd, interessante thematiek, boeiende docent, gast erg onderhoudend.

Sigrid Cleef
SEH-arts

Erg leerzaam, geeft veel inzichten, inspirerend.

Dieneke Smedts
Gynaecoloog (oncoloog)

Zeer onderhoudend, leerzaam, kan het een ieder aanbevelen.

Emilio van der Lek
Anesthesioloog

Een enorme verrijking voor de geest!

Rebecca Lopes Benoliel
Psychiater

Inspirerend, uitstekend.

Rob van Loo
Psychiater

Goede spreker, 2x7 uur aan een stuk!! En: geen onzin!! Enthousiast.

Rob van Loo
Psychiater

Verhelderend, inspirerend.

Rob van Loo
Psychiater

Goed georganiseerd, alles klopt.

Rob van Loo
Psychiater

Zeer inspirerend

Theo Wijker
Bedrijfsarts

Johan Braeckman boeit 2 dagen lang, straalt enthousiasme uit.

Theo Wijker
Bedrijfsarts

Geweldig. Een eyeopener.

Annet van der Sluys Veer
MDL-arts

Geleerd dat ik kwetsbaar blijf voor denkputten en illusies.

Annet van der Sluys Veer
MDL-arts

In geheel andere setting ven 2 dagen inspiratie & recharge.

Karin Muller
Radiotherapeut

Interessant, verrassend en verfrissend.

Renske Koster-van Dorsten
Huisarts

Goed georganiseerd, fijne spreker.

Renske Koster-van Dorsten
Huisarts

Erg gevarieerde invalshoeken.

Ruud van Gilst
Kinderarts

Zeer leuke, nuttige en inspirerende cursus.

Emiel Spuesens
Kinderarts

Absoluut top. Welbespraakt en veel kennis en kunde. (over docent)

Emiel Spuesens
Kinderarts

Inspirerend en nuttig.

Emiel Spuesens
Kinderarts

De meest inspirerende cursus voor mij tot nu toe. Leuk om eens een cursus te volgen buiten de reguliere banen.

Emiel Spuesens
Kinderarts

Origineel. Fijn! Leerzaam.

Rianne Klaassen
Kinder- en jeugdpsychiater

Belofte om stap verder te komen met kritisch denken waargemaakt!

Rianne Klaassen
Kinder- en jeugdpsychiater

Leerzaam!

Rianne Klaassen
Kinder- en jeugdpsychiater

Geeft veel inzicht in denkfouten.

Thea Heersema
Neuroloog

Zeer boeiend als verteller. Helder argumenterend.

Thea Heersema
Neuroloog

Enthousiaste docent. Leuk intermezzo met goochelaar.

Thea Heersema
Neuroloog

Een leerrijke, maar ook wonderlijke beleving.

Frank Eggelmeijer
Reumatoloog

Verrassend/bijzondere illustraties.

Frank Eggelmeijer
Reumatoloog

Rustige duidelijke spreker met humor. Goede uitleg.

Louise de Widt
Chirurg

Heel veel geleerd, aan het denken gezet.

Louise de Widt
Chirurg

Erg goed gekozen, uitstekende spreker en onderwerpen, plaats en attenties perfect, maakt het helemaal af.

Louise de Widt
Chirurg

Nuttig en zeer inzicht gevend over risico van de val in de denk put dat er altijd is.

Jolita Bekhof
Kinderarts

Goed: leerzaam.

Robert Seleski
Verzekeringsarts

Goed onderwerp, goed georganiseerd.

Robert Seleski
Verzekeringsarts

Geweldige cursus waarin je veel, ook over je zelf (en je valkuilen) leert! Weer eens een ander soort nascholing!

Marieke van den Ham
Huisarts

Topdocent.

Marieke van den Ham
Huisarts

Kritisch denken kun je altijd gebruiken.

Marieke van den Ham
Huisarts

Goede onderwerpen, breed.

Marieke van den Ham
Huisarts

Inspirerend, motiverend, zet je aan het denken en af en toe op het verkeerde been.

Marieke van den Ham
Huisarts

Inspirerend, geeft stof tot nadenken. Zeker aan te raden aan anderen.

Karin van den Berg
Psychiater

Inspirerend, wist 2 dagen te boeien. (over docent)

Karin van den Berg
Psychiater

Toepasbaar in het werk, maar ook in het dagelijks leven. Goed om zo te denken over het denken.

Karin van den Berg
Psychiater

We kwamen er niet over uitgepraat.

Karin van den Berg
Psychiater

Erg inspirerend, geeft stof tot nadenken.

Karin van den Berg
Psychiater

Verrassend en onderhoudend, zet aan tot verder denken.

Minka Smits
Psychiater

Zeer boeiend!

Minka Smits
Psychiater

Zeer aan te bevelen voor alle artsen.

Willem Blok
Internist

De bevlogen voordracht ondersteunt de relevante inhoud.

Willem Blok
Internist

Zeer informatief, efficiënte en plezierige kennis overdracht, uitstekende locatie, ontspannen sfeer en inspirerend.

Willem Blok
Internist

Inspirerende dagen, uitstekende docent, leuke collega's, heerlijk eten! Voor herhaling vatbaar.

Prisca Kool
Bedrijfsarts

Zeer nuttig en leerzaam!

Marcel Schouten
Internist-nefroloog

100% aanrader, 100% positief.

Caroline Andeweg
Chirurg

Johan is erg 'easy listening' belezen eloquent en spoort je aan kritisch te denken op een manier die je van te voren niet kent.

Caroline Andeweg
Chirurg

Verhelderend maar tegelijkertijd ook zorgwekkend om gewezen te worden op de imperfectie van ons brein en onze waarnemingen.

Caroline Andeweg
Chirurg

Unieke en originele cursus op prachtige locatie.

Wouter Creijghton
Internist

Humoristisch, charismatisch, ver boven de stof.

Wouter Creijghton
Internist

Veel informatie over de werking van het brein.

Wouter Creijghton
Internist

Unieke inhoud, origineel, op fantastische locatie.

Wouter Creijghton
Internist

Wederom een onthutsend leerrijke ervaring!

Mirjam van Hoof
Bedrijfsarts

Briljant, een voorrecht om deel te kunnen nemen.

Ellen van Coevorden - van Loon
Revalidatiearts

Opfrisser van kritisch denken.

Marcel Herpers
Neurochirurg n.p. verzekeringsarts

Boeiende spreker. Tijd voor interactie. Prachtige locatie.

Marcel Herpers
Verzekeringsarts

Onderhoudend, interactief.

Anja Timmer-Bonte
Internist oncoloog

Anders, uitdagend, heerlijke locatie, goede spreker, vloog voorbij. Sympathieke Brainfeed-crew.

Anja Timmer-Bonte
Internist oncoloog

Zeer de moeite waard.

Frans Timmer
Radioloog

Johan Braeckman is boeiend en fascinerend.

Frans Timmer
Radioloog

Inspirerend, afwisselend, 'anders dan anders'.

Frans Timmer
Radioloog

Ik was blij en aangenaam verrast. Kan boeiend en verhalen doceren, waardoor mijn aandacht erbij bleef.

Marjan Herrewaarden
Psychiater

Goede uitleg, toelichting met beeldmateriaal en ervaringen t.a.v. diverse onderwerpen.

Marjan Herrewaarden
Psychiater

Cursus geeft mijzelf inzicht dat ik toch veel 'geloviger' ben dan ik dacht. Verrassend!

Marjan Herrewaarden
Psychiater

Een hele plezierige cursus met veel toepassing in dagelijkse praktijk en leven.

Gerard Freling
Patholoog

Johan Braeckman is een enthousiaste goede en duidelijke verteller.

Gerard Freling
Patholoog

Altijd kritisch blijven over eigen denken, dat van collega's etc.

Gerard Freling
Patholoog

Goede en gevarieerde onderwerpen, die veel 'pitfalls' blootleggen.

Gerard Freling
Patholoog

Eyeopener, goed verzorgd, goede locatie.

Gerard Freling
Patholoog

Geest scherpend, ontspannen, ogen openend, humorvol.

Sandra Wesdorp-Tan
Verzekeringsarts

Zeer nuttig voor iedereen (vooral die niet overtuigd zijn dat zij dagelijks beïnvloed worden zonder dit te beseffen.

Henk Bruning
Bedrijfsarts

Zeer mooi verzorgd, een aanrader voor medici en andere professionals.

Teun Wolters
Verzekeringsarts

Brainfeed is goed bereikbaar, snelle reactie, prettig.

Teun Wolters
Verzekeringsarts

Jihan Braeckman is zeer inhoudsdeskundig en gemotiveerd.

Teun Wolters
Verzekeringsarts

Als verzekeringsarts is het altijd belangrijk kritisch te denken.

Teun Wolters
Verzekeringsarts

Mooie cursus, bijna perfect.

Teun Wolters
Verzekeringsarts

Uniek.

Egbert Hoft
Bedrijfsarts

Johan Braeckman: Leuk, zeer goede bevlogen verteller.

Egbert Hoft
Bedrijfsarts

Zeer van toepassing op onze vakgenoten en onszelf.

Egbert Hoft
Bedrijfsarts

Gevarieerd, interactief, verbazend.

Egbert Hoft
Bedrijfsarts

Bewustwording aangescherpt.

Edwin Khoe
Verzekeringsarts

Docent is rustig, duidelijk, heeft een enorm brede kennis en weet altijd flexibel op vragen in te spelen.

Edwin Khoe
Verzekeringsarts

Prima locatie + restaurant/catering.

Edwin Khoe
Verzekeringsarts

Goed opgebouwd betoog met concrete voorbeelden. "con-man" en uitleg daarna zeer verhelderend.

Edwin Khoe
Verzekeringsarts

Positief, leerzaam, uitdagend, maar ook ontspannen.

Jeep Schreuder
Bedrijfsarts

Johan Braeckman: Je luistert, geen moment van saaiheid.

Jeep Schreuder
Bedrijfsarts

Heerlijk. Luisteren en de tijd vliegt voorbij.

Jeep Schreuder
Bedrijfsarts

Eens wat anders dan elkaar de loef afsteken over onderwerpen waar wij als arts alles over denken te weten.

Jeep Schreuder
Bedrijfsarts

Aan te bevelen aan anderen.

Jolanda Schreuder
Bedrijfsarts

Johan Braeckman is zeer goed benaderbaar, scherp, goed te begrijpen, prettige stem.

Jolanda Schreuder
Bedrijfsarts

Inzicht gevend en goede mix van theorie en praktijk.

Jolanda Schreuder
Bedrijfsarts

Gezellig, leerzaam, inzichtelijk, goed georganiseerd.

Jolanda Schreuder
Bedrijfsarts

Leerzame, toepasbare en erg leuke cursus.

Marcel Durieux
Ambulanceverpleegkundige

Een mooie spreker, geestig – een ware artiest.

Lilly-Ann
KNO-arts

Ik raad deze cursus aan om te geest te scherpen.

Lilly-Ann
KNO-arts

Johan Braeckman is inspirerend en erg prettig om naar te luisteren.

Evelyn Verheijen
Gynaecoloog

Inspirerend en relativerend.

Evelyn Verheijen
Gynaecoloog

Een unieke inspirerende ervaring over het menselijk brein.

Saskia Luijten
Advocaat

Zo’n inspirerende, bevlogen, gepassioneerde docent heb ik nog nooit een cursus zien geven.

Saskia Luijten
Advocaat

Fantastisch!

Saskia Luijten
Advocaat

Organisatie & communicatie door Brainfeed: 10+

Willem van den Berg
Dermatoloog

Bevlogen spreker, zeer deskundig met boeiende verhalen en illustraties.

Willem van den Berg
Dermatoloog

Leerzame cursus die je op een andere manier laat kijken.

Willem van den Berg
Dermatoloog

Stof tot nadenken.

Conny van Setten
Huisarts

Interessant en gezellig.

Conny van Setten
Huisarts

De docent vertelt overzichtelijk, met duidelijke voorbeelden en humor.

Conny van Setten
Huisarts

Informatief en prikkelend.

Conny van Setten
Huisarts

Zeer leerzame goede cursus die ik iedere professional kan aanraden.

Denise Telgt
Internist

Verfrissend.

Mary den Oudsten
Psychiater

Prikkelende verhalen, stellingen en voorbeelden van en over de werking van onze waarneming en cognitie.

Albrecht Beeftink
Psychiater

Noodzakelijk.

Erik Wilmink
Psychiater

Goed georganiseerd. Goed niveau.

Erik Wilmink
Psychiater

Ik heb erg genoten van de fouten van ons brein.

Hans Hauwer
Verzekeringsarts

Johan Braeckman weet er een spannend verhaal van te maken.

Hans Hauwer
Verzekeringsarts

Toepasbaarheid in de verzekeringsgeneeskundige praktijk: een 10!

Hans Hauwer
Verzekeringsarts

Het onderwerp, de uitdaging, de locatie. Alles klopt. Superbe!

Hans Hauwer
Verzekeringsarts

Boeiend.

Hans Hauwer
Verzekeringsarts

Een cursus die ik ook zou willen volgen als ik er geen punten voor zou krijgen.

Antje Spijker-Huiges
Huisarts

Goede spiegel over (voor-)oordelen, zowel privé, maatschappelijk als op de werkvloer.

Walter Mastboom
Chirurg

Inspirerend, origineel, verrassend, vernieuwend.

Walter Mastboom
Chirurg

Eyeopener.

Stuart Wills
Longarts

Aanrader! Vele malen zinvoller dan alle managementcursussen binnen de gezondheidszorg.

Simone Jupa
Anesthesioloog

Het vergroot je wereld terwijl je je meer bewust bent van de beperkingen.

Brigide van den Bliek
Klinisch geriater

Niet te missen. Inspirerend en fascinerend.

Brigide van den Bliek
Klinisch geriater

Johan Braeckman: sterke inhoud, anekdotisch sterk, op basis van wetenschap.

Brigide van den Bliek
Klinisch geriater

Fascinerende inhoud. Terwijl je ziet wat er visueel gebeurt valt het cognitief niet te behappen.

Brigide van den Bliek
Klinisch geriater

Inspirerend en alarmerend, in de goede, waarschuwende zin van het woord.

Wim Avis
Kinderarts

Johan Braeckman is zeer onderhoudend.

Wim Avis
Kinderarts

Informatief, onderhoudend, inspirerend, maar vooral ook alarmerend.

Wim Avis
Kinderarts

Is een aanrader.

Gilian Alibahadoer
Verzekeringsarts

Heeft mij bewuster gemaakt ten aanzien van beschouwen en feiten zoeken.

Gilian Alibahadoer
Verzekeringsarts

Johan Braeckman krijgt van mij een tien voor de manier van presenteren, de “binding” van de cursisten, de levendigheid. Kortom, alles.

Gilian Alibahadoer
Verzekeringsarts

Zal het zeker in mijn werk gebruiken.

Gilian Alibahadoer
Verzekeringsarts

Heeft mij bewuster gemaakt ten aanzien van beschouwen en feiten zoeken.

Gilian Alibahadoer
Verzekeringsarts

Kan ik op mijn spreekuur gebruiken, beter de valkuilen herkennen, door de cursus bewuster gemaakt.

Cynthia Kromokarijo
Verzekeringsarts

Johan Braeckman neemt je continue mee in het verhaal.

Cynthia Kromokarijo
Verzekeringsarts

Heel boeiend en interessant.

Cynthia Kromokarijo
Verzekeringsarts

Zeer leerzaam.

Glenn Kho
Verzekeringsarts

Leukste cursus tot nu toe gehad in al die jaren.

Glenn Kho
Verzekeringsarts

Zeer leuk gebracht en zeer leerzaam.

Glenn Kho
Verzekeringsarts

Interessante cursus, inspirerend gegeven.

Marion Wouts
Bedrijfsarts

Spectaculair.

Hendrikje Melief
Internist-intensivist

Zeer goed verzorgd, prachtige kamers, heerlijk eten, mooie omgeving.

Hendrikje Melief
Internist-intensivist

Johan Braeckman is beeldend, verhelderend en houdt het publiek geboeid.

Hendrikje Melief
Internist-intensivist

Zal zeker leiden tot beter beschouwen van informatie zowel in klinische als niet-klinische werkzaamheden.

Hendrikje Melief
Internist-intensivist

Fantastische spreker en prachtige locatie.

Hendrikje Melief
Internist-intensivist

Stimulerend voor het brein door onzeker te maken wat je denkt zeker te weten.

Hendrikje Melief
Internist-intensivist

Is voor herhaling vatbaar.

Lesley Kensmil
Anesthesioloog

Johan Braeckman weet iedereen erbij te betrekken en zorgt voor een zeer goede opbouw.

Lesley Kensmil
Anesthesioloog

Goed te gebruiken. Het leert je ook om te proberen om niet direct conclusies te trekken.

Lesley Kensmil
Anesthesioloog

Veel data die te gebruiken zijn in het dagelijks leven.

Lesley Kensmil
Anesthesioloog

Heerlijke, rustgevende locatie.

Willemijn Zonneveld
Uroloog

Johan Braeckman heeft een zeer natuurlijke manier van presenteren, houdt de aandacht vast.

Willemijn Zonneveld
Uroloog

Zeer inspirerende cursus, vaak verbazingwekkend, verrassend, soms verwarrend.

Willemijn Zonneveld
Uroloog

Johan Braeckman is enthousiast, breed kennisveld, goed in staat in te spelen op de groep.

Marion Geboers
Revalidatiearts

Goede organisatie, locatie en inhoud.

Marion Geboers
Revalidatiearts

Breed overzicht van cognitieve valkuilen.

Marion Geboers
Revalidatiearts

Bevlogen en heel nuttig.

Leonieke van der Schoor
Gynaecoloog

Leuke, ‘andere’ cursus, in mooie omgeving.

Jaap Ramondt
Gynaecoloog

Johan Braeckman is inspirerend en heeft mooi taalgebruik.

Jaap Ramondt
Gynaecoloog

Leuke afwisseling van onderwerpen.

Jaap Ramondt
Gynaecoloog

Goede cursus in gemêleerd gezelschap.

Jaap Ramondt
Gynaecoloog

Johan Braeckman is een zeer begenadigd spreker.

Gerrit Jager
Radioloog

Johan Braeckman legt heel goed uit waarom we geneigd zijn denk- en observatiefouten te maken.

Gerrit Jager
Radioloog

Heel nuttig. Niet alles voor waar aannemen, zeker ook je eigen overtuigingen kritisch blijven beschouwen.

Jan Hehenkamp
Verzekeringsarts

De locatie was in één woord geweldig.

Jan Hehenkamp
Verzekeringsarts

Johan Braeckman is enorm gedreven en kundig. 

Jan Hehenkamp
Verzekeringsarts

Heel leerzaam en boeiend. Ontzettend leuk!

Jan Hehenkamp
Verzekeringsarts

Johan Braeckman is steeds enthousiasmerend en weet te boeien.

Jelle Troost
Verzekeringsarts

Uitdagend en instructief.

Ron de Vink
Verzekeringsarts

Zinvol.

Adriaan Logmans
Gynaecoloog

Weer eens wat anders, van toepassing op vele facetten in je leven.

Wim van Oostendorp
Verzekeringsarts

Verrassend anders!

Carmen Leclercq
Psychiater

Zeer boeiend gebracht.

Sandra Erends
Verzekeringsarts

Inzicht gevend in aspecten die nieuw en verrassend zijn.

Bea Groenenberg
Bedrijfsarts

De onderwijsvorm biedt goede afwisseling en interacties.

Jan Prange
Verzekeringsarts

Diepgang: Beklijft door de duur van de cursus.

Jan Prange
Verzekeringsarts

Van genoten.

Piet Ruige
Verzekeringsarts

Inspirerend vanwege aanrijking nieuwe gezichtspunten en uitdagingen in denken. Zeer de moeite waard!

Karin van den Brand
Verzekeringsarts

Leerrijk en informatief.

Audrey Mulier
Verzekeringsarts

Leuke spreker, mooie locatie, top!

Sandra Erends
Verzekeringsarts

Zeer leerzaam.

John de Rad
Verzekeringsarts

Een geestelijk verwenarrangement.

Bea Groenenberg
Bedrijfsarts

Onderscheidend in onderwerp en presentatie.

Bea Groenenberg
Bedrijfsarts

Leuke, diepgaande ervaring.

Jan Prange
Verzekeringsarts

Een laagdrempelige en plezierige manier om kennis op te doen die het eigen vakgebied overstijgt.

Wouter de Lange
Psychiater

“De Ongelovige Thomas heeft een Punt!” was een erg onderhoudende, verfrissende en inspirerende cursus

Aebe Vellinga
Verzekeringsarts

Met deze cursus hebben jullie meer dan waargemaakt wat op jullie website staat.

Aebe Vellinga
Verzekeringsarts

Als bedrijf- of verzekeringsarts doe je jezelf te kort door deze bijscholing niet te volgen.

Aebe Vellinga
Verzekeringsarts

Mentale en fysische verwennerij.

Coby Leeuwerik
Basisarts

Is perfect zo!

Hubert van der Planken
Verzekeringsarts

Prachtige onderwerpen.

Hubert van der Planken
Verzekeringsarts

Niets aan veranderen, topprogramma!

Xavier op de Coul
Verzekeringsarts

Als alle cursussen van Brainfeed zo zijn, kom ik zeker terug!

Xavier op de Coul
Verzekeringsarts

Even helemaal weg van het werk in een prachtige omgeving bijscholen en culinair genieten.

Xavier op de Coul
Verzekeringsarts

Een erg leuke maar zeker leerzame ervaring.

Maurice Arnoe
Verzekeringsarts

Een boeiende cursus die voortdurend uitdaagt om eigen overtuigingen in vraag te stellen.

Coralie Braet
Verzekeringsarts

Leerzaam en relevant.

Coralie Braet
Verzekeringsarts

Prima cursus om eens anders te leren denken en kijken naar de dagelijkse praktijk.

Roelof Kuipers
Orthopedisch chirurg

Totaal anders dan alle andere nascholingen, maar juist daarom heel stimulerend en toch goed toepasbaar in de praktijk.

Frans Copraij
Gynaecoloog

Boven verwachting goed, uitdagend en stimulerend!

Frans Copraij
Gynaecoloog

Prettige, veelzijdige spreker.

Agnes Valkhof
Specialist ouderengeneeskunde

Boeiend, eyeopener en sleur doorbrekend.

Agnes Valkhof
Specialist ouderengeneeskunde

Ontspannend en beschouwend.

Irma Hernandez
Psychiater

Helder, duidelijk, relativerend, en corrigerend.

Irma Hernandez
Psychiater

Uitstekende cursus, “out of the box”, voor medisch specialisten

Han Bakens
Orthopedisch chirurg

Mooi onderwerp om je eigen denken en dat van anderen beter te begrijpen.

Hein ter Linden
Plastisch chirurg

Een verfrissende aanvulling voor meer diepgang in het dagelijks en werkend leven.

Hein ter Linden
Plastisch chirurg

Het was een eyeopener die mij nog meer aan het kritisch denken heeft gezet.

Ruud Zijl
Verzekeringsarts, RGA

Zeer direct en persoonlijk.

Han Mandema
Kinderarts

Uitstekend, uitdagend, vernieuwend.

Han Mandema
Kinderarts

Niets dan lof.

Bart Hut
Verzekeringsarts

Johan Braeckman boeide van begin tot eind.

Dorien Wouters
Verzekeringsarts

Leerzaam. Ik ben nieuwsgierig naar andere cursussen.

Dorien Wouters
Verzekeringsarts

Als opleider en beoordelaar kan ik veel toepassen.

Anwar Sahebali
Verzekeringsarts

Inspirerend om vanuit deze invalshoek naar je eigen functioneren te kijken.

Karin Heeskens-Reijnen
Verzekeringsarts

Een aanrader voor iedereen die over zichzelf wil nadenken. Verfrissend.

Karin Heeskens-Reijnen
Verzekeringsarts

Zeer zinvol en uitnodigend om verder te denken en studeren over het onderwerp.

Peter van Zelst
Verzekeringsarts

Alle bewondering voor Johan Braeckman die twee dagen de interesse vast weet te houden.

Luc Sabel
Verzekeringsarts

Te kort!

Luc Sabel
Verzekeringsarts

Geweldige cursus met een heldere kijk op onze blinde vlekken.

Claude Hoydonckx
Verzekeringsarts

Niets dan lof.

Bart Hut
Verzekeringsarts

Johan Braeckman boeide van begin tot eind.

Dorien Wouters
Verzekeringsarts

Leerzaam. Ik ben nieuwsgierig naar andere cursussen.

Dorien Wouters
Verzekeringsarts

Als opleider en beoordelaar kan ik veel toepassen.

Anwar Sahebali
Verzekeringsarts

Inspirerend om vanuit deze invalshoek naar je eigen functioneren te kijken.

Karin Heeskens-Reijnen
Verzekeringsarts

Een aanrader voor iedereen die over zichzelf wil nadenken. Verfrissend.

Karin Heeskens-Reijnen
Verzekeringsarts

Zeer zinvol en uitnodigend om verder te denken en studeren over het onderwerp.

Peter van Zelst
Verzekeringsarts

Alle bewondering voor Johan Braeckman die twee dagen de interesse vast weet te houden.

Luc Sabel
Verzekeringsarts

Te kort!

Luc Sabel
Verzekeringsarts

Geweldige cursus met een heldere kijk op onze blinde vlekken.

Claude Hoydonckx
Verzekeringsarts

Kosten

Deelname aan deze masterclass kost € 1.395

Deze prijs is inclusief:
Alle studiematerialen
Uitgebreide lunches
Heerlijk diner
Overnachting en ontbijt

Brainfeed is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hiermee voldoen we aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen en kunnen we onze nascholingen btw-vrij aanbieden.

Werkt u voor het UWV? Lees dan hier verder.

Inschrijving helaas gesloten.

Ik heb een vraag

Cookies

Brainfeed gebruikt verschillende soorten cookies om de website te analyseren te verbeteren. Wilt u dit liever niet? Klik dan op minimale cookies. Lees ons Privacy statement en cookiebeleid.

Cookies accepteren Minimale cookies